לא נראה לי שזה רלוונטי שאתה רווק, גם לא זה שאתה בן 34 וגן לא איזה תואר יש לך..

  • פטור ממס ?
    יצחק | 25/12/2007 23:31

    אני בן 34 ,רווק,בעל תואר ראשון . החל מאיזה סכום אני חייב לשלם מס ? אם הירווחתי בשנה האחרונה בממוצע פחות מ 3000 ש"ח לחודש - האם אני פטור מתשלום מס הכנסה ? ואם אני לא פטור-כמה אני צריך לשלם ? האם יש צורך להצהיר על הכנסות כה נמוכות ? תודה יצחק ---------------

    • לא נראה לי שזה רלוונטי שאתה רווק, גם לא זה שאתה בן 34 וגן לא איזה תואר יש לך..
      עידו | 28/12/2007 09:28

      אבל אני לא מבין בזה כלום בכל מקרה..

    • חבות מס
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 01/01/2008 10:38

      על כל הכנסה כעצמאי חובה לדווח. לפי הנתונים המובאים בשאלתך לא תקום חבות מס לתשלום.