פלישת שוכר

  • תביעה למתן צו עשה
    אלי | 23/08/2011 09:35

    השכרתי בית לאדם מזה תקופה ארוכה. במהלך השכירות השוכר פלש לשטחים השייכים לי אל לא הושכרו (לא נכללים בחוזה השכירות) השוכר מ כחיש זאת. ביקשתי מהשוכר לאפשר לי להכניס מודד שימדוד את השטח וימפה אותו, אך השוכר מסרב. האם כדי לאכוף עליו, הכנסת מודד, אני צריך להגיש תביעה למתן צו עשה. תודה אלי

    • פלישת שוכר
      עו"ד טל פינק שליש | 27/08/2011 16:19

      ראשית, יש לבדוק את הסכם השכירות ולראות מה הוא קובע לעניין כניסת המשכיר לנכס. על אף שלטענתך השטחים הללו לא מהווים חלק מהנכס, אזי שגם אם אין צורך בהסכמת השוכר לשטחים אלו (לא מגודרים), לא הייתי נכנסת על מנת שלא להסתכן בטענה על הסגת גבול מצידך. במסגרת הליך משפטי תוכל לקבל צו אשר יאפשר לך לעשות כן. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום