תשובה

  • השופט העליב אותי
    אבי | 01/07/2010 16:02

    היה לי משפט בעיניני חוקי בניה ,כאשר סיפרתי לשופט שיש לי קונדיטוריה קטנה,והמכירות בה נמוכות מאד,הוא החל ללעוג על הקונדיטוריה ועל הקונדיטוריות בכלל ,ואמר משהו כמו אתם שעושים עוגות גבינה מאבקה מערבבים במים וקוראים לזה עוגת גבינה? אין בה אפילו טיפת גבינה,כל הקהל שישב צחק והתמוגג ,אני כמובן לא יכולתי להגיד כלום מה גם שזה היה לפני פסק הדין,(חטפתי 6000 ש"ח) אמרתי לו שאצלנו העוגות הן מגבינה אמיתית,ואם הוא לא היה השופט שלי הייתי מזמין אותו לאכול אצלנו ,התובעת הוסיפה רק כשיהיה לך רישיון,כך זה נגמר ,אני כמובן סולח לשופט,ורואה בזה שיחרור מתח ששורר באולם המשפט,סה"כ השופט הזה,הוא אדם נחמד ומתחשב,למרות שהיו כאלה שהפחידו אותי מפניו

    • תשובה
      עו"ד מיכל רז | 02/07/2010 01:50

      בהתאם לחוק נציב תלונות הציבור על שופטים, התשס"ב-2002 ניתן להגיש תלונה לנציבות תלונות הציבור על שופטים בנוגע להתנהגותו של השופט במסגרת מילוי תפקידו, לרבות בדרך ניהול המשפט על ידיו.