הוצל"פ, תלונה נ' עו"ד

  • תלונה/תביעה נגד עו"ד
    אסתר לוי | 28/06/2010 20:56

    יש נגדי תיקי הוצ"לפ נגדי ולאחרונה הגעו נציגי הוצ"לפ לביתו של אחי לעקל מטלטלין שלו, לי אין דבר אצלו. שאלתי: האם זה חוקי לעקל מטלטליןשל מישהו שלא קשור לחוב שלי בטענה שאני גרה בביתו? והאם ניתן לבטל תשלום שאחי שילם כאילו הוא חייב ושאלה חשובה נוספת האם אפשר להתלונן על עו"ד שפעל ואיך? תודה על תשובתכם. אסתר לוי

    • הוצל"פ, תלונה נ' עו"ד
      עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 30/06/2010 16:47

      1. ניתן להגיש בקשה לפס"ד הצהרתי בעניין הבעלות על המטלטלין - פני לפורום הוצל"פ. 2. ניתן להתלונן על עו"ד במחוז שלו, פני ללשכת עורכי הדין.