התישנות

  • התיישנות פסק דין
    חיים | 03/06/2010 08:39

    האם תביעה שנמשכה לבקשת התובע ולא חודשה למעלה מ- 25 שנים מתיישנת או ניתן להגישה מחדש ?

    • התישנות
      עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 03/06/2010 17:48

      משאלתך לא ברור, האם ניתן פסק דין? אנא ספק יותר מידע בכדי שיתאפשר מענה.

      • התישנות פסק דין
        חיים | 05/06/2010 18:25

        עו"ד אוהד שלום, מדובר בתיק שבוער זה מכבר. בארכיון בספר היסוד כתוב "נמשך לבקשת בא כח התובעים". להבנתי אין מעשה בית דין אך איני משוכנע בכך. האם בהנחה שלא ניתן פסק דין חלה התישנות מאחר ועברו למעלה מ-25 שנים או ניתן לחדש את התביעה? תודה.

        • התישנות
          עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 06/06/2010 14:46

          מהמידע שנמסר נראה כי חלה התישנות ולא ניתן להגיש שוב תביעה.