גילוי מסמכים

  • מבקש הסבר
    מוקי | 24/05/2010 19:04

    בתצהיר גילוי מסמכים רושם עו"ד הנתבע שלי. 1. כתבי דין. 2. תכתובת עו"ד לקוח (חסוי) מבקש הסבר למה הכונה ב2 המסמכים הנ"ל ולמה במסמך 2 הוא רושם בסוגריים חסוי. תודה

    • גילוי מסמכים
      עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 24/05/2010 19:46

      1. כתבי בי דין- המסמכים שהוגשו לבית משפט- כגון כתב תביעה, הגנה, בקשות וכד'. 2. מסמכים ותכתובות עליהם חל חסיון עו"ד לקוח.

      • סליחה לא הבנתי
        מוקי | 24/05/2010 20:41

        אני לא מבין את סעיף 2 על איזה מסמכים יש חסיון עורך דין לקוח ומה זה קשור לתצהיר? אודא לפרוט תודה רבה

        • גילוי מסמכים, חיסיון
          עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 24/05/2010 22:06

          גילוי מסמכים- חלק מפרוצדורה של ברור עובדות שבאה להקל על ניהול ההליך, הצדדים חושפים האחד בפני השני את קיומם של מסמכים הקשורים בתובענה ונמצאים ברשותם. תצהיר- גילוי המסמכים יעשה בתצהיר. חיסיון- עו"ד חב חובת סודיות באשר למידע שהעביר לו הלקוח (בעניין הטיפול המשפטי). מתוך חובה זו נגזרת גם חובת חיסיון באשר למסמכים וחומרים שקשורים לשירות המקצועי שנותן עו"ד ללקוח (תכתובות בין עו"ד ללקוח לדוגמא)- אלו יוגדרו בתצהיר גילוי מסמכים כחסויים.