יחסי עו"ד לקוח

  • שכר טרחה?
    אלעד | 22/05/2010 18:07

    שלום רב, איני יודע אם ה שאלה הזו קשורה לפורום הזה, אך מאחר ולא מצאתי פורום מתאים יותר אשאל בכל זאת. לפני כמה זמן פניתי לעוד בנוגע לרכישת דירה, לאחר שהוא הכין את הניירת הדרושה לקבלן, החלטתי לוותר על שירותיו ולעבור לעו"ד אחר. ששאלתי כמה אני חייב לו , ענה העו"ד כי איני חייב לו כלום.עכשיו לאחר כ 3 שנים קיבלתי הודעה ממשרד העו"ד שאני חייב לו סכום מסויים. האם הוא יכול לעשות כזה דבר?למה הוא נזכר אחרי 3 שנים?ומה הזכויות שלי.תודה למשיבים.

    • יחסי עו"ד לקוח
      עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 22/05/2010 22:33

      זה אינו הפרום הנכון ולמעשה איני רואה פורום להפנותך אליו. עליך לבדוק עם עצמך מס' שאלות: 1. האם היה הסכם שכר טרחה ומה סעיפיו? 2. האם היו הסכמות אחרות באשר לשכר הטרחה? ומה הן היו? 3. האם בדקת עם עורך הדין על מה מדובר? ואז להחליט כיצד להמשיך