מדובר בנושא מורכב את צריכה ייעוץ מסודר

  • זקוקה לעצה משפטית דחופה
    מישהיא – עזרה דחופה | 24/04/2010 17:42

    שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי קצת עם מספר חברים, אני רוצה להגיש בדחיפות לבימ"ש בקשה למתן פס"ד הצהרתי, פס"ד אשר במסגרתו בימ"ש יורה על נפקות וקיום חוזה מכר מול הקונים ומולי ומנגד כי בימ"ש יורה על משרד הרישוי כי יעביר בעלות ורישום על רכב השייך לי פורמאלית ע"ש הקונים (הנתבעים) בלבד, כאשר אין חולק באשר למסירת הרכב לידיהם וכי הרכב נמצא בבעלותם ובשימושם הבלעדי. אדגיש, כי אין חולק כי נעשתה עיסקה, תמורה נמסרה מיידי הנתבעים לידיי על מכירת הרכב והרכב נמצא בידי הקונים על בסיס אותו חוזה, כאשר האחרונים מתחמקים שוב ושוב מלהעביר בעלות על הנכס על שמם במשרד הרישוי, שלא כדין ובניגוד לחוזה ביני לבינם. אני רוצה להוסיף בנוסף את משרד הרישוי כנתבע, כיצד אני עושה זאת? לאיזה סניף ו/או האם קיים סניף מרכזי אליו אמורה להגיע התביעה ואותו יש לרשום כמען בתביעה?לאיזה מקום לשלוח לתגובתם? האם אולי בכלל, אני צריכה לרשום בתביעה את משרד הרישוי כנתבע אבל המען לייצוג המשרד הממשלתי הוא בכלל הפרקליטות לפי טענה של כמה מחבריי? במידה ואכן מדובר בפרקליטות, אז לאיזה מחוז או סניף אני שולחת את זה? אני לא רוצה שהשופט יגיד לי ששגיתי וסתם אבזבז זמן מיותר. יתר על כן, לאיזה בימ"ש אני מגישה את התביעה?לבימ"ש מחוזי או שלום? אדגיש, כי ניסיתי לדבר כמה פעמים עם הנתבעים בטלפון והם מתחמקים ממני ומשגעים אותי, האם קמה עלי החובה לפני התביעה גם לשלוח אליהם מכתב התראה בעניין ו/או שניתן להסתפק בשיחות הטלפון בע"פ שביצעתי מספר פעמים עם הקונים במקום מכתב ולהגיש מייד תביעה לבימ"ש? האם לדעתכם, כדי להוציא גם את המכתב הנ"ל בטרם הגשת התביעה ככה שהשופט יראה שהכל נעשה בסדר לפני? להראות שניסיתי למצות הליכים לפני שהגשתי תביעה?האם ניתן לייתר את משלוח המכתב לנתבעים בנסיבות העניין בשל דחיפות העניין?האם גם משרד הרישוי צריך להיות מכותב במכתב כזה יחד עם הקונים, ואם כן לאיפה צריך לשלוח להם את זה לקבלת תגובת המשרד אם בכלל? אני מרגישה פשוט לא טוב עם הכל, בכך שהנתבעים נוסעים על הרכב שעדיין רשום על שמי (חוששת מדוחות וכו') ואני רוצה לגמור אחד ולתמיד את כל הסיפור הזה מול הקונים, כאשר אין לי כוח לבילבולי המוח של הקונים אשר שולחים אותי לך ושוב כל הזמן, לאור העובדה כי אין לי כסף בכלל לעו"ד לניהול הליך שכזה, כאשר אני מאמינה שלבד אוכל לטפל בזה. תודה רבה לכולם על עזרתכם בעניין, כי אני מרגישה כל כך אבודה ואין לי כסף לעו"ד ואני עושה הכל לבד יחד עם ידיד שלי בעניין, מישהיא

    • מדובר בנושא מורכב את צריכה ייעוץ מסודר  לת
      רחמים אליהו | 29/04/2010 09:04

    • 2 תביעות 1-מקרקעין מחוזי. 2.- עניינים מנהליים.שלום  לת
      רחמים אליהו | 29/04/2010 09:07