שאלה?

  • מה עושים ? האם קיימת שחיתות באמת ?????
    עמירה | 11/04/2010 17:41

    הגשתי תביעה עבור שכר עבודה בחברת בת של עיתון גדול אותם מייצג משרד עו"ד גדול---בזמנו החברה איימה עליי ואמרו לי אין לך סיכוי נגדנו אנחנו גדולים וחזקים,נעשה ממך כזו קטנה, כמובן שהכל מוקלט אבל כל נה שאני מבקשת גילוי מסמכים ועוד הכל נדחה,ואף קיבלתי לשלם הוצאות על זה שהעורך דין שלי ערער על החלטה בקשר לגילוי מסמכים,, אני מרגישה מקופחת כעובדת שלא קיבלתי את השכר שלי שעבדתי כל קשה בשבילו,,מחייבים אותי לשלם הוצאות לצד השני והמשפט עוד לט התחיל---- העורך דין שלי הודיע לי היום שהוא מרים ידיים ומתחיל לחשוב שכל מה שהו מבקש נדחה וזה מריח לא טוב אני לא ידעת מה לעשות אני מיואשת ,,,אני רוצה לפנות לשומר מסך או לזוג מרוז אני חייבת עזרה או עו"ד שייקח את התיק לפי אחוזים אני חושבת שיש אי צדק ,,,,לא קיבלתי שכר גם אם העורך דין שלי טעה איך אפשר להפיל עליי הוצאות ,,,,האם תוכלו ליעץ לי התיק עם תצהירים עדים והכל מסודר אנא עזרה דחופה

    • שאלה?
      רחמים אליהו | 12/04/2010 09:05

      על איזה סכום מדובר מה שכר העבודה. האם בכלל היה כדאי לך להשקיע כל כך הרבה בשביל מעט. אני מציע שתשקלי הכל לפני דרכי פעולה המשכיים.

    • מדוע הוגש ערעור על גילוי מסמכים?
      ג. | 15/04/2010 12:23

      מה היו נימוקייך ??

      • הסכום מעל 100000
        עמירה | 15/04/2010 15:55

        ראשית מגיע לי לקבל את מה שמגיע לי בדיןשנית גילוי מסמכים הם הוכחה לתביעה שלי מעבר למה שהגשתישלשי מעביד שמסתיר מידע שראיתי קודם לכן יום יוםלא יתכן שיאמר שזה סודירביעי או שגם טען שקשה עכשין למצוא את הכלאיפו הצצדק