פס"ד מאזכרים ומאזכרים

  • איתור תובע
    איתמר | 15/01/2010 10:45

    כיצד אני מאתר אדם , שתבע את עירית בני ברק , וזכה, במקרה כמו שלי? פסק הדין מופיע ללא שם עורך הדין שלו. וגם כשמצאתי מסמך עם שמו, לא הצלחתי לאתר אותו. בית משפט השלום במענה הקולי מפנה ל026593333, ושם אין תגובה. גם לשכת עורכי הדין מענה קולי, המוביל למבוי סתום. זה מקרי, או קבוע?

    • פס"ד מאזכרים ומאזכרים
      עו"ד אסף רובין | 19/01/2010 14:31

      נסה לחפש במאגרים משפטיים האם מאזכרים את פס"ד זה ואולי כך תוכל להגיע לפס"ד במלואו.

      • תודה
        איתמר | 19/01/2010 14:40

        לפס"ד הזה הגעתי במקרה דרך גוגל. הצלחתי אמש לאתר את התובע. והבוקר דיברתי עם עו"ד שלו. אגב. שניהם לא ידעו על פסק הדין עד עכשיו!!! וזה כבר מפורסם באינטרנט וגם הופיע במקומון של בני ברק. לדעתי זה מעיד על משהו שאינו כשורה במערכת. בלשון עדינה. ושוב תודה.