כן את יכולה..

  • סכום ההוצאות המבוקש בפסיקתא
    הדס | 14/01/2010 13:38

    שלום לכולם יש לי שאלה די דחופה. ביקשתי מבית המשפט פסק דין בהעדר הגנה, וקיבלתי החלטהשעלי להגיש פסיקתא. השאלה: האם בפסיקתא אני צריכה לנקוב בסכום שכר הטרחה המגיע לי, או שהשופט/רשם הוא זה שממלא את השדה הזה.? אם אני צריכה למלא, האם בי משפט נוהג לאשר את הסכומים המבוקשים כשכ"ט? תודה לעונים

    • כן את יכולה..
      לילך | 14/01/2010 14:26

      פסיקתא הואיל והנתבעים 1-2 לא הגישו בקשת רשות להתגונן בתובענה הנ"ל תוך המועד הקבוע בחוק, נפסק כי : הנתבעים ישלמו לתובע סך של 4,410 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית, כחוק על סכום זה, מיום הגשת התביעה מיום 24.11.08 ועד ליום התשלום בפועל. הנתבעים ישלמו 319 ₪ הוצאות משפט וכן שכ"ט עו"ד כולל מע"מ בסך של 814 ש"ח ובס"ה 1133 ₪ בצירוף הפרשי ריבית והצמדה כחוק מהיום ועד לתשלום המלא בפועל. ניתנה היום ___________ ______________________ חתימת שופט או רשם אישור הנני לאשר כי פסק-דין זה נערך על ידי לאחר שבדקתי כי נוסחו תואם את האמור בכתב התביעה, לרבות הסעדים המבוקשים וזהותה של הנתבעת.