הפרת חוזה ע"י סוכן מכירות

  • מכירת דוגמאות של עובדות אמנות ללא אישור של אומן
    אנדראה | 10/11/2009 15:45

    סוכן מכירות לקח דוגמאות של העבודות שלי לחו"ל כדי לקבל הזמנות. באיזשהו רגע הוא החליט שלא מרוויח מספיק והודיע לי שהשתמש בדוגמאות " לצימצום נזקים". לפני זה היתה ביננו שיחה טלפונית,והוא אמר שיחזיר לי את הדוגמאות ( מיוזמתו). למרות ההבטחה הזו הוא שינה את דעתו ובלי בקשת רשות מחר(כנראה) את הדוגמאות. האם היה לו זכות כזו? האים אני יכולה להזמין פלט שיחות מחברת סלולר להוכחה שהוא התחייב להחזיר לי דוגמאות? האם קבילה בבית משפט התכתבות שלנו בדואר אלקטרוני כדי להשתמש בה להוכחות צדק שלי? תודה מראש

    • הפרת חוזה ע"י סוכן מכירות
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/11/2009 19:36

      ערב טוב אנדראה, לכאורה מדובר בהפרת חוזה שגרמה לך לנזקים ואת רשאית לתבוע אותו. ניתן להשתמש כראיה בפלט דואר אלקטרוני, ואולם הוצאת תדפיסי שיחות היא בעייתית. מומלץ להתיעץ בעו"ד ולגבש דרך פעולה אפקטיבית.

      • הפרת חוזה...
        אנדראה | 11/11/2009 09:27

        תודה רבה על התשובה! הסכום הוא יחסית נמוך, זה יכול להיות כדאי לתבוע רק על אופן התנהגות שמפרה חוזה? החוזה ,דרך אגב, רק בעל פה.