תביעה בגין נזקים

  • האם יש סיכוי/אפשרות לתביעה?
    אני-ל.שץ | 02/11/2009 21:06

    אפוטרופסות זה כמו שיעבוד מוצדק לכאורה. עורך דין שיצג אותי במשפט בשנת 1991 גרם לשופט להפוך אותי לחסויה ואמא שלי שיצגה אותי מיהרה להתנדב להיות האפוטרופסית לפני שהעורך דין ימונה לאפוטרופוס. האפוטרופסות מונתה לגופי ולרכושי. בניגוד למה שחשבתי בתמימותי זה לא היה זמני ולא היה מוגבל ולא מיהרו לשחרר אותה בשבילי. אמא שלי ריסקה אותי בשביל לשמור בשבילי על הפיצויים שלי.כיבוד אם הפך לתלות בשיקול דעתה. אמא שלי הפכה אותי לחסויה בשביל לשמור בשבילי על הפיצויים שלי. שנים לפני שמצאתי איך להלחם בזה התעוררתי והבעתי את בעייתי לחיות במצב הזה. בשני משפטים שונים הצלחתי לבטל לחלוטין את האפוטרופסות ושנים אחר כך הצלחתי לבטל לשנות דיעות רפואיות עלי ודברים ממלכתיים ובירוקרטיים. אני מקווה שבנובמבר לחלוטין זה יסתיים,יותר מ22 שנים מאז שנפצעתי. אמא שלי לא רצתה ברעתי אבל מערכת שלמה של בעלי מקצוע יועצים ופקידים גרמה לה לחשוב בטעות שהיא פועלת לטובתי.הבנתי שאין לי את מי לתבוע ואין לי על מה לתבוע , למרות ששנים רבות וחירויות אחדות נגזלו ממני. אמנם זה עבר אבל זה רודף אותי. האם אני יכולה לתבוע את המדינה או מישהו אחר?

    • תביעה בגין נזקים
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/11/2009 19:31

      ערב טוב, יתכן ויהיה מקום לתביעה באם ישתמע מפסה"ד שנגרמו לך נזקים ללא הצדקה. תיאלצי לבחון זאת מול עו"ד עם כל החומר הרלבנטי לאחר תום ההליך.