בניית מעלית בבית משותף

  • של מי הסמכות לדון בתביעה בגין נזק שנגרם עקב בניית
    טל | 24/10/2009 17:14

    שלום רב, בנו לי בבניין מעלית ונגרם לי נזק הגשתי צו מניעה למפקח הצו נדחה היום אני רוצה להגיש תביעה בגין הנזק שנגרם לי האם אני יכולה לפנות לבית משפט שלום באזור ולא למפקח????

    • בניית מעלית בבית משותף
      עו"ד אסף רובין | 25/10/2009 11:27

      בהתבסס על חוק המקרעין סעיף 72 לחוק בענייני סכסוך בין דיירי בית משותף הסמכות הייחודית לדון בסכסוך נתונה למפקח. בענייני הסגת גבול קיימת סמכות מקבילה למפקח ולבימ"ש המוסמך.

      • לא הבנתי האם בנית מעלית זה הסגת גבול או לא
        טל | 04/11/2009 20:14

        לא הבנתי למי בסוף הסמכות בנושא נזק בגין בניית מעלית