מכתב דרישה שנשלח לכתובת שגויה

  • 2 שאלות חשובות לעיניין בקשת התנגדות לתביעה
    אלכסנדר | 20/10/2009 01:21

    1) במידה וחברת פלאפון טעתה בכתובת משלוח דברי הדואר אליי ובשל כך לא הובא לידיעתי כי קייים חוב או התראה על כך, האם ישנו איזשהו סעיף בחוק שיכול לעזור לי בשל העובדה שלו הייתי מקבל את ההודעה , הייתי משלם את החוב באופן מיידי2) האם בפרטי ההתנגדות אם יש לי עורך דין הוא יכול לרשום את טענותיי בשמו או שזה חייב להיות כאילו אני טוען את כל הנימוקיים המשפטיים, כי זה מצחיק שאני משתמש בדוגמאות שמובאות כאילו מפי שאין לי מושג בהםתודה

    • מכתב דרישה שנשלח לכתובת שגויה
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/10/2009 09:33

      בוקר טוב אלכסנדר, 1. במידה והמכתב נשלח לכתובת שגויה אתה רשאי לדרוש את מחיקת הפרשי ההצמדה והרבית שנוספו לחוב מאז. השגיאה אינה פוטרת אותך, כמובן, מהחוב עצמו (אלא אם כן הוא התיישן ולא נשלחו מכתבים אחרים בתקופה זו). 2. זכותך לפנות אל החברה באמצעות עו"ד ואף רצוי לעשות זאת. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט