עיכוב במתן תרופה

  • תביעה נגד קופ"ח כללית (או כל אחת אחרת זה לא העניין
    רועי פלס | 17/08/2009 19:01

    שלום רב,לקיתי בשפעת חריפה שכללה צמרמורות וכו'הגעתי לטיפול בקופ"ח הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם "תמיפלו" מזוהה עם התרופה הניתנת במקרה של שפעת חזירים.בכל אופן פניתי עם המרשם לקופ"ח ולא היה להם את התרופהגם בקופ"ח של סופר פארם, לא היה אפשרות להשיג את התרופה.למחרת בבוקר לבוש במעיל בעיר אילת עם צמרמורות קשות הגעתי לקופ"ח, לקבל את התרופהאחרי המתנה מאוד ממושכת כשאני קודחאמרה לי הפקידה כי אין להם שוב את התרופהפה כבר נכנסתי לנוהל שיחות אינטנסיבי מול כל הדרגים בקופ"ח והוקלטו מגוון שיחות.1. בהם מובטח לי כי מנהל בית חולים יוספטל    ידאג לי לתרופה, השיחה הייתה ועידה המפנה מטעם הקופ"ח פטרה את עצמה והתנתקה מהועידהבזמן שהפקידת לשכה הסבירה לי כמה היא מצטערתוכמה היא לא יכולה להפנות אותי למנהל בית החוליםמעצם היותו דמות כ"כ חשובה.2. 3 מוקדים של פניות הציבור השאירו אותי עם מזכירה אלקטרונית3. המוקדים שלבסוף כן ענו לי, לא הצליחו לספק לי תשובהלמה אין לי תרופה, ומי כן יכול לסדר לי אותה.4. בעיכוב של יומיים קיבלתי את התרופהצילמתי את עצמי בתוך חדר האחות הראשיתעם מסכה על הפנים באמצעות הפלאפוןאולם אין לי העתק של המרשם אך יש פער של יומיים מקבלת המרשםעד לקבלת התרופה , די מאוחר.5. צילומים שלי עם מעיל אפשר למשוך ממערכת האבטחה של קופ"ח הבעיה היא שאני לא בטוח שהם יתנו את זה.אני מעוניין לתבוע על זה שלא הייתה להם את התרופהשהתחוור כי הם שיקרו וכן הייתה להם את התרופהאך הם בחרו בשל מחסור להחתים שני רופאים על מתן המרשם, אחד הרופאים לא נכח באותו יום בקופ"חד"ר שחם.(לכן זה לא ראלי לבקש להחתים רופא שאיננו נמצא במצבה)השאלה שלי בעקבות הסכנה בה הייתי ע"פ שחלפההאיחור היחס האטום מצד קופ"ח המתועד ע"י טייפ מנהלים אלקטרוני שאני מנוי אליו.כל אלה הם עילה מספקת לתביעה?יש קייס?איזה עו"ד מתאימים לסוג כזה של תביעות?מהם האגרות שנהוג לשלם לסוג כזה של תביעה?(אחוז מגובה התביעה)מה גובה התביעה  המקובל בתביעות מהסוג הזה?אשמח לשמוע את עמדתכם בנושא

    • עיכוב במתן תרופה
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/08/2009 09:07

      בוקר טוב רועי, שאלתך מתאימה לפורום רשלנות רפואית באתר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט