תביעת לשון הרע בטוקבקים

  • הוצאת דיבה והפצת שקרים באינרנט כנגדנו...
    lior155 | 27/07/2009 21:47

    אני וחבר טוב השקענו באתר גדול הרבה מאד משאבים וכספים שהלכו לאיבוד בעקבות שני אנשים שהמיצו את האתר שלנו באתרים שונים ויצאו כנגדנו והפיצו שקרים על האתר שלנו ועלינו בפרט, עקב כך האתר ושיווקו נכשל ואיבד את הפוטינצאל הגדול שהיה בו, אני מביא לשיפותכם הודעה אחת מיני רבות שפורסמו בגנות האתר שלנו ובגנותנו ברחבי הרשת כמו שהוא באתר מאד ידוע ושהשפיע על קהל היעד שלנו: כותרת ההודעה באתר מתחרה: מי שעומד מאחורי ההודעה על מצלמות האינטרנט ומאחורי האתר המפוקפק ****** זה **** ***** תוכן ההודעה: למי שלא מכיר – ע"ע "**** *****" בגוגל. כל מילה נוספת מיותרת. טוקבק שכל מה שכתב הם שקרים שניתנים להוכחה אחד לאחד בלי בעיה. כותרת: זה משעשע שלאתר יש צוות. תוכן ההודעה: עשיתי בדיקות ברשת, וגילתי שהאתר הזה מוחזק על שרת רגיל שהבעלים שלו רכש ומפעיל מהבית, לבד. שום צוות ושום כלום. שומר נפשו, בעיקר אם אתם נשאים, ערבים, או שמאלנים – ירחק מאד מאד. לגבי מפיץ ההודעה הזאת ועוד הודעות סידריתיות וגם רדיפה שיטתית אחרי (אני אחד השותפים) וזריעת הודעות כוזבות עלי ברחבי האינטרנט נפתח תיק חקירה במשטרת יבנה לפשעי מחשב ועד כמה שידוע לי החוקר כבר יצר קשר עם אתר אחד בשביל לקבל את הפרטים על אותו אדם שרודף אותי כבר כמה שנים. עכשיו לגבי הטוקבק יש לי מלא חומר שמור במחשב "שמצולם" אך שהוא רודף אחרי גם באובססיביות ומכפיש את שמי ברבים בכל הזדמנות... עד עכשיו לא ראיתי נכון להגיש נגדו שום תלונה במשטרה אבל נראה לי שעכשיו הוא נתן לי את ההזדמנות להוריד אותו מהגב שלי בגדול ואשמח לחוות דעתכם על דברי הטוקבק כפי שהבאתי כאן למעלה... שכמובן כל מה שהוא כתב הם שקרים רצופים שנועדו למנוע מגולשים להרשם לאתר שלנו ולפגוע בשמי הטוב ובפרנסתי ובפרנסת שותפי לאתר ועקב כך אנשים האמינו לדבריהם ולא נרשמו לאתר. אודה לעוזרים ואולי גם אשמח לקבל הצעה לגיבוש תביעה אם יש כאן קייס . תודה ליאור

    • תביעת לשון הרע בטוקבקים
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/07/2009 16:48

      שלום ליאור, הפורום משמש במה לדיון בשאלות עקרוניות שבחוק ואינו תחליף לייעוץ משפטי פרטני. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט הערת מערכת : קריאה אודות לשון הרע >>