תביעת 'חוב' של נפטר שנצבר לאחר פטירתו

  • תביעת עו"ד של חברת הכבלים הוט
    שולי | 25/07/2009 19:12

    אימי ז"ל נפטרה ב- 25.12.08 , לאחר השבעה הודענו לחברת הכבלים על כך, תקופה ארוכה לאחר מכן הם באו לקחת את הממיר היחיד שהיה ברשותה של אימי , וגם זאת לאחר שאני באופן אישי רצתי אחריהם. לאחר מכן שלחתי אליהם בפקס את תעודת הפטירה. ברצוני לציין שאימי גרה לבד בביתה, אנו 3 אחיות/ יורשות, אחת גרה בפ"ת השניה בהרצליה ואני בביתי שלי בחיפה כך שאף אחת מאיתנו לאחר השבעה , ולאחר המועד של ה- 30 שהיינו בבית לא השתמשנו בשירותי הכבלים. כיום הגיע מכתב עו"ד על חוב שהגיע ל- 1200 ש"ח בגין תקופה בה אף אחד לא השתמשת ולא צפה בכבלים. מה עליי לעשות וכיצד לטפל מול משרד הגביה של אותו עו"ד שפנה לכתובתה של אימי , אני עדיין לא ראיתי את המכתב כי לא הגעתי לביתה של אימי ז"ל...

    • תביעת 'חוב' של נפטר שנצבר לאחר פטירתו
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/07/2009 23:01

      ערב טוב שולי, כנראה מדובר בטעות של החברה. פנו לעוה"ד בכתב בצירוף עם המסמכים הרלבנטיים, ודאו טלפונית שהמכתב/פקס הגיע ובקשו אישור בכתב על מחיקת החוב. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט