אי תשלום מלא בגין נזק תאו"ד

  • אי תשלום מלא עקב נזק בתאונת דרכים
    נורית | 19/07/2009 10:42

    ב31.3.09 היתה לי תאונת דרכים עם אופנוע כאשר רכב נכנס בי לאחר התאונה הגיש הביטוח שלי תביעה לביטוח של הפועג לתשלום נזקים של הקטנוע הקסדה ומשקפי הראיה שנשברו. כעבור 4 חודשים הביטוח של הפוגע סוף סוף שילם אך לא את כל הסכום שנדרש. האם במקרה כזה יש למה לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולדרוש גם את הפרש הסכום שלא שולם וגם את הזמן הארוך שלקח להם לשלם?

    • אי תשלום מלא בגין נזק תאו"ד
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/07/2009 19:48

      ערב טוב נורית, נא הפני שאלתך לפורום נזיקין וביטוח באתר. בברכה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום בתי משפט