החלטה בבקשה

  • תשובה לתגובת משיב בתיק בש"א בבי"ד לעבודה
    ישראל | 16/07/2009 19:05

    שלום רב, אני מנהל תיק בבית דין לעבודה. הגשתי בקשה ונפתח תיק בש"א. הרשמת נתנה החלטה הדוחה את הבקשה זמן קצר לאחר קבלת תגובת המשיב ומבלי להמתין לתשובתי לתגובת המשיב. תשובתי הוגשה שעות אחדות לאחר מתן ההחלטה (מבלי שידעתי שניתנה החלטה). שאלתי: האם ניתן/כדאי להגיש בקשה לעיון חוזר? האם ניתן/כדאי להגיש ערעור על החלטת הרשמת כשאחד מנימוקיו הוא מתן החלטתה לפני תשובתי? מה עדיף לעשות? בתודה מראש.

    • החלטה בבקשה
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/07/2009 18:01

      שלום ישראל, באיזה סוג הליך מדובר ובאיזו בקשה?

      • זכות תשובה לתגובת משיב בבית דין לעבודה
        ישראל | 17/07/2009 20:01

        לעו"ד אהרונוב מדובר בתביעה בין עובד למעביד לקבלת זכויות סוציאליות בבית דין לעבודה. הבקשה היא למחיקת סעיפים בכתב טענות. נפתח תיק בש"א. שבת שלום.

        • מתן החלטה בטרם הוגשה תגובת המבקש לתשובת המשיב
          עו"ד אפי אהרונוב | 18/07/2009 22:43

          שבוע טוב ישראל, בעיקרון, היה על ביה"ד ליתן לך אפשרות להגיב לתגובת המשיב בטרם מתן החלטה, וזאת, בהנחה שלא חלף המועד למתן תגובתך (10 ימים באם לא נקבע מועד אחר). כיון שניתנה החלטה אתה יכול לבקש רשות לערער לביה"ד הארצי. ואולם, אם מדובר בהליך של 'דיון מהיר' סדרי הדין גמישים ונתונים לשיקול דעתו של ביהמ"ש. בהצלחה.