התיישנות דו"ח

  • דו"ח עריית ת"א
    מאי | 16/07/2009 16:21

    שלום רב, קיבלתי דו"ח של עריית תל אביב במרץ 2006 על סכום של 500 שקל. לפני יומיים אחרי שלוש וחצי שנים קיבלתי מכתב מהבנק שמבצעים לי עיקול על החשבון על סכום 1500 ש"ח. התקשרתי לעריית תל אביב וציינתי בפניהם שלא קיבלתי לעולם הודעת תשלום עד לרגע שהבנק עדכן אותי. לטענתם נשלח לי ב- 2/07 דואר רשום וב 6/07. וזה מחייב אותי לשלם ושלא קיימת שום חוק התיישנות. להבנתי אין לי ברירה אלא לשלם את הסכום. ביקשתי שיפקססו לי את הדוח ואני מגלה שהכתובת אינה נכונה ולא תואמת לכתובת שאני מתגוררת בה וזאת הסיבה שלא קיבלתי את המכתבים. ציינתי את זה לעריית תל אביב והם טוענים שהם מטפלים בבעיה על מנת לבטל לי את ההוצאות גבייה עם הוצאה לפועל. האם לא נכון הדבר שצריך לבטל לי את כל הדוח???? עזרתך בבקשה תודה מקרב לב

    • התיישנות דו"ח
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/07/2009 17:50

      שלום מאי, כיון שבפועל קיבלת הודעה למעלה משנה לאחר ביצוע עבירת החנייה הרי שחלה התיישנות ואת פטורה מתשלום. כדאי לפנות אליהם בכתב ובצורה מסודרת, לצרף מסמכים המוכיחים שהם שלחו לך את הדו"חות לכתובת שגויה ולדרוש ביטול הדו"ח כולו עקב התיישנות. שבת שלום ובהצלחה.