ביטול דוחות

  • ביטול דוחות
    אלי | 29/06/2009 13:38

    שלום רב, נשלחה אלי בקשה לתשלום של 10 דוחות חניה משנים 99'-00' . כתבתי לעירייה מכתב ובו טענתי להתיישנות העונשים (עברו מעל 3 שנים מאז נשלחה אלי ההתראה ) ולהתיישנות העבירות (לא קיבלתי דרישה לתשלום תוך שנה מיום העבירות. העירייה אמרה שאין התיישנות ולא רוצה לשלוח לי העתקי דואר רשום כהוכחה לכך ששלחה לי את ההתראות משך כל השנים. אני מעוניין לפנות לבית המשפט שיקבע כי הדוחות בטלים עקב התיישנות שאלתי היא לאיזה בית משפט עלי לפנות ומהי כותרת הבקשה? בתודה מראש

    • ביטול דוחות
      עו"ד גיא פרבמן | 05/07/2009 09:25

      התביעה צריכה להיות מופנת לבימ"ש לעניינים מקומים. הכותרת הינה בקשה בדרך של המרצת פתיחה לפיה דין הדוחות להיות מבוטלים. בהצלחה