בקשה להקטנת דמי פיקדון

  • בקשה להקטנת דמי הפיקדון
    אלי | 25/06/2009 08:54

    זכיתי במשפט בפסק דין כספי בבית משפט השלום, הנתבעים לא משלמים את הכסף, פתחתי תיק בהוצאה לפועל, הנתבעים מערערים למחוזי, במקביל ביקשו מהשופטת לעכב את הפסק דין והשופטת דחתה את בקשתם, עתה לאחר שנקבע להם פיקדון הם מבקשים להפחית את הסכום או להמירו, שאלתי היא: האם השופט/רשם יאשר להם למרות שיש נגדם תיק בהוצאה לפועל והם לא משלמים את הסכום שנפסק להם? האם אני יכול לבקש מבית המשפט לדחות את בקשתם להקטנת סכום הפקדון או המרתו, כי הם לא שילמו את פסק הדין ואף לא את הוצאות המשפט בשלום שנפסקו לי? אם אני יכול לעשות זאת לבד (ללא עו"ד) לאן עלי לפנות ומה עלי לעשות? הרבה תודה למי שיענה לי

    • בקשה להקטנת דמי פיקדון
      עו"ד גיא פרבמן | 25/06/2009 18:56

      עליך להגיש לבימ"ש המחוזי תגובה לבקשה של הצד השני בו הינך מתנגד לבקשה להפחתת גובה הערובה הכל מהנימוקים שפירטת במייל ששלחת בהצלחה

      • לעו"ד גיא פרבמן עוד שאלה קטנה
        אלי | 26/06/2009 07:59

        קודם כל תודה רבה על תשובתך. שאלה נוספת קטנה, אני יכולה להגיש את הבקשה לבד, ללא עורך דין ? ואם כן, אז עלי לגשת למחוזי בתל אביב ורק להגיש את זה?