ערעור על החלטת רשם

  • ערעור על החלט' רשם
    אילנה | 12/05/2009 10:30

    תיק ערעור במחוזי נסגר מחמת אי תשלום אגרה במועד. למרות זאת, הצד שכנגד הזרים בקשות נוספות בתיק כשהוא סגור. רשם ביהמ"ש קבע כי התיק סגור. על החלטה זו ערער הצד שכנגד וזומנתי לדיון בפני השופט לצורך "ערעור על החלטת רשם". באופן זה, עלה בידי הצד שכנגד לגרור אותי לדיון בפני שופט המחוזי, מבלי ששילם אגרה. מה עלי לעשות בשלב זה?

    • ערעור על החלטת רשם
      עו"ד גיא פרבמן | 12/05/2009 15:00

      אני מניח שמועד הדיון טרם הגיע. המלצתי להתסייע בעניין בעו"ד

      • ערעור על החלט' רשם
        אילנה | 12/05/2009 15:11

        נכון, מועד הדיון טרם הגיע, אך אני תמהה כיצד יכול דבר כזה להתרחש, ומהם הטיעונים אותם יכול עו"ד להעלות לטובתי? אשמח ליתר פירוט או קצה-חוט.