הוספת אגרה

  • אגרת משפט
    יזהר | 06/05/2009 14:54

    מה עושים אם רוצים להגדיל סכום תביעה של תביעות קטנות מסכום קטן שנקבע בהתחלה בכתב תביעה למשהו יותר גבוה וכמה האגרה על זה ? (שילמתי כבר אגרה על הסכום המקורי ואני רוצה להגדיל אותו )

    • הוספת אגרה
      עו"ד גיא פרבמן | 06/05/2009 15:25

      ראשית לצורך הגדלת התביעה הינך נדרש להגיש בקשה לשינוי כתב התביעה ובמקביל לצרף את כתב התביעה המתוקן. במידה ויאשרו לך אז המזכירות תחייב אותך על היחסיות שבסכום. לא תידרש לשלם פעמיים אלא תידרש לשלם בגין האגרה של התביעה הגבוהה פחות מה ששילמת