פס"ד בהיעדר כתב הגנה

  • פסק דין בהעדר כתב הגנה
    יאיר80 | 02/05/2009 22:32

    שלום רב,הגשתי תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות לפני כמה חודשים. הנתבע טרם הגיש כתב הגנה (וכאמור עברו כמה חודשים). האם ניתן לבקש פסק דין בהעדר הגנה? האם השופט מחוייב לכך? (שכן מדובר בתביעות קטנות).האם במידה והשופט יעתר לבקשה הוא יזמן אותי או שמא יתן את פסק הדין בלעדי וישלח בדואר את ההחלטה?אודה מאוד לתשובתכם

    • פס"ד בהיעדר כתב הגנה
      עו"ד גיא פרבמן | 03/05/2009 17:52

      הינך יכול להגיש בקשה לפס"ד בהיעדר כתב הגנה. בימ"ש יכול ויתן פס"ד ויכול ויקבע את הדיון להוכחות לצורך בירור העובדות לאשורן