תביעה לחלוקת רווחים

  • תביעה לחלוקת רווחים
    yina | 28/04/2009 12:19

    האם ניתן לתבוע שותף, בגין הרווחים שנתקבלו מהעסק, גם בבית משפט לתביעות קטנות

    • תביעה לחלוקת רווחים
      עו"ד גיא פרבמן | 30/04/2009 15:25

      כעיקרון כן תלוי מה גובה הסכום. וכמו-כן שמדובר באדם פרטי התובע אדם פרטי ולא שמדובר בתביעה של השותפות . במידה ומדובר בתביעה של השותפות התביעה צריכה להידון בבימ"ש שלום (תלוי בסכום התביעה). הערה נוספת במידה ומדובר בסכום הפחות מ -50,000 ש"ח יש להגיש את התביעה בסדר דין מהיר הליך שהינו קצר יחסית