תגובה לשאלה לגבי הגשת תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות

  • הודעות סמס ספאם
    מריה | 09/04/2009 19:02

    שלום רב, כלפני כמה חודשים שמתי לב על חיובים עבור הודעות סמס-פירסום בחשבונית של חברה סלולרית. התקשרתי ונציג ענה לי שאין להם שום קשר ושניתן להתקשר לחברות שמחייבות אותי ישירות. התקשרתי וביקשתי שיסירו אותי מהרשימה,נאמר לי שהסירו אותי. המשכתי לבקל הודעות. התקשרתי שוב ושוב נמאר לי שהסירו אותי, אך עדיין אני מקבלת הודעות ושוב קיבלתי חיוב. האם אוכל לתבוע את החברות האלה בבית משפט לתביעות קטנות . ואיזה פרטים אני צריכה, כי בחשבונית מופיע לי רק דואר אלקטרוני של שירות לקוחות וטלפון. ואם כן על איזה סכום אוכל להגיש תביעה ואיזה אופן הגשה יהיה נכון? תודה רבה מראש, מריה.

    • תגובה לשאלה לגבי הגשת תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות
      עזי אלבוב | 10/04/2009 15:20

      באם שילמת בכרטיס אשראי הרי שלחברת האשראי יש את פרטי החברה. ניתן גם לשאול את החברה לפרטיה (יש טלפון). כדי להגיש תביעה יש לוודא את שם החברה הנכון (בע"מ ?) כתובת נכונה (כדי לוודא המצאת כתב התביעה) ומס' ח.פ. או ת.ז. של הנתבע/ת. הסכום של התביעה קשור לסך שבגינו חוייבת ואת מבקשת לקבלו חזרה בתוספת אגרת פתיחת ההליך עד למקסימום של 30,000 ש"ח (משתנה מעת לעת)