באיזה בית משפט הוא תבע אותך?

  • תאונה
    דפנה | 01/04/2009 21:09

    שלום עברתי תאונה לפני 4 חודשים אני נסעתי בצומת בירוק פניתי שמאלה פתאום בא רכב ישר ונכנס בי הוא תואן שאני נסעתי באדום אין עדים ואין מצלמה בצומת המשטרה סגרה את התיק עכשון הוא טובע אותי בבית משפט לתביעות קטנות על סך 10000 נזק הרכב שלו שנהיה תותלוס לי חברת הביטוח שלי שלמה הכול הוא לא טבע את חברת הביטוח שלו נסה לתבוע את הביטוח שלי הם דחו אותו בתואנה שאני לא אשמה הבנתי מהגרריסת שהוא נסע ללא טסט באמת בטביעה שלו צירף רשיון רכב עם טסט משנת 2000 אני בלחץ והמשפט רק בחודש 11 כיצד אשלם לו במידה וימצאו אותי אשמה למרות שאני לא אני נכה 75 אחוז אמא חד הורית לשני ילדים שלפעמים אין לי מה לתת להם לאכול מה עלי לעשות אני לחוצה מאוד ומשדרת זאת לילדי בתודה מראש דפנה

    • באיזה בית משפט הוא תבע אותך?  לת
      איציק | 04/04/2009 12:48

      • בית משפט לטביאות קטנות  לת
        דפנה | 04/04/2009 18:15

    • מדוע לא קבלתי תשובה?  לת
      דפנה | 07/04/2009 14:21

      • דפנה שלום אם מצב קשה כפי שאת מציינת את
        אריק | 07/04/2009 17:34

        יכולה לפנות ללשכה לסיוע משפטי הקרובה לביתך או לבית משפט שתבע אותך : http://www.justice.gov.il/MOJHeb/SiuaMishpati/DafKesher.htm רק שתדעי שאם הנהג נסע ללא טסט הוא לא יוכל לתבוע אותך מכיוון יש כלל שאומר שמי שמבצע עוולה לא יוכל "להנות ממנה" ולתבוע על פיה כלומר אם הוא נהג שלא כחוק ללא טסט אז הוא סיכן אנשים וביצע עוולה ולכן לא הגיוני שהוא יוכל לתבוע אנשים אם הוא בעצמו ביצע עוולה בכל מצב פני ללשכה לסיוע משפטי הם יעזרו לך

    • מענה
      עו"ד גיא פרבמן | 07/04/2009 23:46

      ראשית אין מה להיכנס ללחץ ובכול מקרה קיימים מערכי סיוע ללא תשלום. המלצתי לפנות ללשכת עו"ד למחלקת פרו בונו שיעזרו לך. בהצלחה וחג שמח