המצאת כתבי בי דין

  • הגשת כתב הגנה
    מיטל | 22/03/2009 09:40

    היי הוגש נגדי כתב תביעה בבית משפט השלום תביעה בדין מהיר הגשתי כתב הגנה ב3 העתקים לבית המשפט וקיבלתי 2 מהם חזרה עם חותמת התקבל האם אני צריכה לשלוח העתק לתובע או שבית המשפט אחראי לזה

    • המצאת כתבי בי דין
      עו"ד משה שרגא | 23/03/2009 19:36

      עליך להמציא את כתב ההגנה לתובע או לבא כוחו אם הוא מיוצג.

      • מוזר מאוד
        עפר | 24/03/2009 11:50

        לפי תקנות סד"א בעל דין שאינו מיוצג ע"י עורך דין אינו יכול לבצע מסירה בדואר כלל, ומסירה אישית הוא יכול לבצע רק אם פקיד בית המשפט נתן לו מינוי בכתב לבצע מסירה אישית.