התקנת פרוזקטור

  • בעיה עם השכנה
    דני | 06/02/2009 18:52

    שלום לך , אני גר בבניין קומות בקומה אחרונה לאחרונה התקנתי מעל הדלת שבכניסה לביתי פרוזקטור שנדלק כאשר מישהוא מתקרב ואליו חיברתי בתוך ביתי זמזם שמתריע לי כאשר הפרוזקטור דולק , הפרוזקטור דולק כ - 10 שניות ולאחר מכן כבה , ליד הפרוזקטור התקנתי מצלמה נסתרת בתוך קופסה קטנה שמתעדת מי שנכנס למדרגות שמובילות לדלתי ומי שנכנס לביתי , העניין הוא שממש צמוד אלי גרה שכנה שטוענת שדבר זה פוגע בפרטיותה שכן כל פעם שהיא או מישהוא מגיע לביתה או יוצא מביתה הפרוזקטור נדלק ונשמע צפצוף חלש בתוך ביתי המעיד על כך שהפרוזקטור דולק וכן היא עוד טוענת שהמצלמה הנסתרת פוגעת גם כן בפרטיותה שכן זה מצלם אותה מבלי שתירצה כאשר היא עולה ויורדת במדרגות , היא בקשה שאוציא את הדברים אך אני הסברתי לה שאין סיבה והיא אמרה שהיא רוצה לפנות לבית המשפט ולהגיש תביעת פיצויים על פגיעה בפרטיות , השאלה שלי האם השכנה צודקת ויש סיכוי שתזכה בתביעתה ? תודה .

    • התקנת פרוזקטור
      עו"ד גיא פרבמן | 17/02/2009 12:14

      כעיקרון יש צדק בדבריה של שכנתך. הייתי ממליץ להגיע איתה לפיתרון מקובל