איתור

  • פרטים לצורך תביעה
    עידן | 02/02/2009 21:07

    שלום רב, לפני כשבוע לערך פגע לי באופנוע רכב של אזרח בן מיעוט בתוך החניה שלי והפיל אותו על צידו. הנהג בא לסוע מהמקום אך רצתי במהירות למטה ועצרתי אותו. דרשתי ממנו את הפרטים והוא הביא לי את מס' הפוליסה, מס' רכב ואת שמו המלא (שנבדקו ונמצאו אמיתיים). לצערי האוםנוע לא היה מבוטח שכן הוא חנה ללא שנהגו בו מתחת לחלון חדרי וזאת עד שאוכל לנהוג בסמ"ק האופנוע. רצוי לציין כי הנהג לאורך כל הזמן ציין כי הוא אינו עשה את הדבר. הגשתי את הטפסים לביטוח שלו (באופן עצמאי כאמור מאחר והאופנוע לא היה מבוטח) ואלה אמרו כי הפוגע אינו יצר קשר עימם ואם לא יעשה כן הם מבחינתם יבטלו את הדרישה לפיצוי (הוא כאמור מכחיש את המעשה וכי הוא אחראי על נפילת האופנוע לכ ןאיני מצפה כי אכן ייצור עימם קשר). במידה ותוך מספר ימים הדבר לא יוסדרא על ידם אני מתכוון לתבוע את הפוגע בבית דין לתביעות קטנות. הבעיה: אין בידי את כתובת הפוגע ואת מספר הנייד שלו כך שגם איני יכול ליצור עימו קשר בניסיון להסדיר את העניין לפני הגעה לביהמ"ש. כיצד יש בידי את הדרך להשיג את הטלפון שלו? (רצוי לציין ששמו הוא שכיח מאוד וקשה יהיה להגיע אליו דרך 144) וכנ|ל לגבי כתובתו. כמו שציינתי בידי מס' פוליסה שלו, מס' רכב ושמו המלא. אנא עזרתכם בעניין. עידן.

    • איתור
      עו"ד גיא פרבמן | 03/02/2009 11:10

      האם יש לךת.ז. של הנהג ? במידה שכן אתה יכול להוציא שאילתה ממשרד הפנים במידה שלא הייתי מגיש תביעה לבימ"ש כנגד חב' הביטוח וכנגד הנהג ומכן מגיש בקשה לבימ"ש שיורה לחב' הביטוח להייתן את פרטיו המדוייקים של המבוטח (נהג).

      • תוד ובהמשך לתשובתך..
        עידן | 03/02/2009 15:25

        עו"ד פרבמן תוגנ ךל על תשובתך, בהמשך להצעתך האם עליי לתבוע את חברת הביטוח ? בדף הבקשה לתביעות קטנות נתבקשתי לרשום את פרטי הנתבע, האם כאמור עליי לרשום את פרטי חברת הביטוח בצד הנתבע? כפי שהבנת נכון אין בידי את ת"ז הפוגע ורש את שמו , מספר רכבו (שרשום על בנו למיטב זכרוני) ומס פוליסה בחברת הביטוח.

        • הגשת תביעה
          עו"ד גיא פרבמן | 04/02/2009 09:34

          הייתי מגיש תביעה נגד חב' הביטוח וכנגד הפוגע כנתבע מס' 2