בקשה לתיקון

  • הגשת בקשה לתיקון כתב תביעה בימ"ש לתביעות קטנות
    אבי | 02/02/2009 17:31

    האם ניתן להגיש בקשה כזו בבית משפט לתביעות קטנות? ואם כן מה הוא הליך- כלומר הגשתי כתב תביעה וקיבלתי כתב הגנה הבעיה שטיעתי בכתב התביעה טעות לכאורה טכנית במקום לרשום שרכשתי מוצר בסניף בעיר מסוימת בטעות רשמתי את עיר הסניף הלא נכונה זה הס' הראשון בכתב התביעה האם צריך להגיש בקשה לתיקון או שהפרט לא חשוב בכתב ההגנה לא היתיחסו לכך וכיצד מגישים? פשוט רושמים בקשה ומצרפים ישר את הכתב המתוקן נכון?

    • בקשה לתיקון
      עו"ד גיא פרבמן | 03/02/2009 11:06

      הייתי מגיש בקשה לתיקון טעות סופר ומבקש מבימ"ש לתקן ספציפית סעיפים או משפטים בכתב התביעה .לא הייתי גיש תביעה מתקונת

      • פשוט שולחים בכותרת - בקשה לתיקון טעות סופר?
        אבי | 03/02/2009 14:38

        ויש צורך לנימוק משמעותי או שאין חשיבות והאם העובדה שהוגש כבר כתב הגנה משנה משהו? תודה מראש אתה עושה עבודה נפלאה