מענה נוסף

  • אני מבולבל תביעה שכנגד
    אריק | 27/01/2009 13:18

    שאלתי בפורום מלפני מס' ימים: "הוגשה נגדי לביהמש"פ תביעה לפינוי ובקשה לביצוע שטר בהוצל"פ הגשתי כבר בקשה להתגונן בתביעה וכן הגשתי התנגדות לשטר כרגע שני התיקים נמצאים בבימש"פ וברצוני להגיש תביעה שכנגד" ענית לי כך "לאור העובדה שהגשת בקשה לרשות להתגונן והבקשה טרם אושרה, הינך יכולה להגיש תביעה שכנגד.או לחילופין תביעה רגילה כנגד הצד השני" אך נאמר לי כי בספרי מחשבות כתוב שצריך להגיש בקשה לתיקון תצהיר ואז אפשר להגיש תביעה שכנגד. מי צודק?

    • מענה נוסף
      עו"ד גיא פרבמן | 28/01/2009 09:23

      אני הייתי מגיש לבימ"ש כפי שציינתי תביעה שכנגד וזאת על מנת לכרוך את התביעות באותו פורום.