חיסיון עו"ד לקוח

  • עו"ד מחוייב לשמור בחיסיון את כל מה ......
    חובת נאמנות ללקוח | 26/01/2009 08:41

    למה הכוונה חובה לחסיון ?. אם נאמר יש לי דירה משותפת התגרשתי מבעלי , דירה רשומה על שנינו (לבעלי יש עוד בית ולי אין) , אני מעוניינת לעבור לדירה בעצמי ולא מעונייינת שבעלי ידע על כך , אם העו"ד מגלה לבעלי על כוונתי , האם הוא מפר חובה לחסיון? . ושוב, האם יש הבדל בין הגשה של ראייה שיקרית בכתב הגנה (תביעות קטנות) לבין הצהרה בבית משפט שהיא אמיתית?

    • חיסיון עו"ד לקוח
      עו"ד גיא פרבמן | 26/01/2009 14:18

      מידע שהועבר לעו"ד מהלקוח שלו אסור להעביר לגורמים האחרים אלא עם הלקוח אישר אותם. לגבי שאלתך הנוספת - מין הסתם קיים הבדל בין ראייה שיקרית לעדות בפני בימ"ש