החלטת רשם

  • החלטה של רשם שאני מעוניינת לבטלה
    שירה | 21/01/2009 18:19

    הוגשה נגדי תביעה בסד"מ כשלא הייתי בארץ. הפסדתי בגלל שלא הגשתי כתב הגנה וכשחזרתי לארץ ביקשתי לבטל את הפס"ד. נערך דיון שבו הייתי מיוצגת ע"י עו"ד מהסיוע המשפטי. העו"ד היה גרוע ולא ייצג אותי כראוי. זה גם עו"ד שניתן לי בדקה ה-90 אחרי שאת כל העבודה בתיק עשיתי לבד. הרשם החליט אחרי הדיון שהוא מוכן לבטל את הפס"ד ולקבוע מועד למשפט רק בכפוף לתשלומים אסטרונומיים מצידי, פי 10 מסכום הקרן. מה עושים? האם יש באפשרותי להגיש תביעה נגדית? יש לי הוכחות לחפותי ועד עכשיו הוצאתי הרבה כסף בגלל הטרטורים של החברה שתבעה אותי. אם כן, איך מגישים תביעה נגדית? בוסף, אני רוצה לבטל את ההחלטה, כלומר לבקש דיון מסודר בלי לשלם הוצאות ובלי להפקיד סכומים בביהמ"ש. איך לבקש? וממי?

    • החלטת רשם
      עו"ד גיא פרבמן | 22/01/2009 10:28

      ראשית את יכולה להגיש ערעור על החלטת הרשם בכול הנוגע לכספים שהינך נדרשת להפקיד. שנית הייתי ממליץ שלצורך הכנה וטיפול ראוי תתיעצי עם עו"ד. את יכולה לפנות בייעוץ אישי באתר שלנו

      • רוב תודות. פניתי לייעוץ האישי  לת
        שירה | 22/01/2009 20:47