תביעה שכנגד

  • תביעה שכנגד
    אריק | 21/01/2009 16:47

    הוגשה נגדי לביהמש"פ תביעה לפינוי ובקשה לביצוע שטר בהוצל"פ הגשתי כבר בקשה להתגונן בתביעה וכן הגשתי התנגדות לשטר כרגע שני התיקים נמצאים בבימש"פ וברצוני להגיש תביעה שכנגד ולפי ששמעתי צריך להגיש ביחד עם כתב הגנה האם אני יכול להגיש תביעה שכנגד בכל שלב ואם לא האם במקרה שלי זה שונה כי אין כתב הגנה בשני ההליכים.

    • תביעה שכנגד
      עו"ד גיא פרבמן | 22/01/2009 10:26

      לאור העובדה שהגשת בקשה לרשות להתגונן והבקשה טרם אושרה, הינך יכולה להגיש תביעה שכנגד.או לחילופין תביעה רגילה כנגד הצד השני

      • אני מבולבל
        אריק | 26/01/2009 16:12

        נאמר לי כי בספרי מחשבות כתוב שצריך להגיש בקשה לתיקון תצהיר ואז אפשר להגיש תביעה שכנגד