זיוף חתימת ערבות

  • זיוף חתימת ערבות
    יניב | 08/12/2008 00:49

    עו"ד גיא שלום לפני שלוש שנים נפתח לי תיק בבית משפט על ערבות שחתמתי כביכול על 70 אלף שקלים, על הערבות חתום עוד אדם אשר אמר לי בכל פעם ששוחחנו שהעו"ד שלו מטפל בנושא של שנינו, בימים אלו נערכה חקירה עם עו"ד הבנק והתברר לי שהערב השני הגיע להסדר של 30 אלף ש"ח ואילו אני נתבע על 200 אלף ש"ח. השופטת לא קיבלה את טיעוניי שהערבות מזויפת (חתימה לא זהה לשלי והפרטים כגון מספר הרכבים שברשותי כוזבים) וטענה שהייתי צריך לטפל בעניין במשך השנים האחרונות לכשקיבלתי מכתבים והתרעות. שאלתי היא, במידה והכנסתי מעוטה ורכבי משועבד האם העברת הבית (שרשום כעת על שמי ושם גרושתי ) לחזקת גרושתי במלואו או אחד מילדי ימנע את עיקולו ? האם בעצם ההזנחה יש מספיק על מנת לפסוק לרעתי ולשלם 200 אלף ש"ח או שמא יש אפשרות לתבוע את הבנק על זיוף ולהוכיח ע"י גרפולוג שהחתימה אינה שלי (בידי הקלטות של שיחה עם הלווה ללא ידיעתו שמודה שלא חתמתי לו מעולם ערבות) תודה מראש יניב

    • זיוף חתימת ערבות
      עו"ד גיא פרבמן | 10/12/2008 22:26

      אני ממליץ לגשת עם החומר לעו"ד לצורך טיפול בענייין. בהערת אגב אציין, כי קיימים המון דרכי פעולה. אתה יכול לפנות באמצעות ייעוץ אישי באתר שלנו. בהצלחה