צו ירושה

  • צו ירושה - דחוף מאוד
    רון | 30/11/2008 11:57

    האם ניתן לבצע צו ירושה ללא ת.זהות של המוריש, ובמקומה להציג דרכון ?? (מדובר בצו ירושה רגיל אצל עו"ד) .

    • צו ירושה
      עו"ד עמית דביר | 30/11/2008 13:26

      על מנת להוציא צו ירושה אתה נדרש להמציא תעודת פטירה. עו"ד עמית דביר.

      • צו ירושה דחוף מאוד
        רון | 30/11/2008 15:53

        הכוונה לכתיבת צוואה אצל עו"ד האם המוריש יכול להזדהות עם דרכון במקום ת.זהות

        • צוואה
          עו"ד גיא פרבמן | 01/12/2008 09:23

          אתה יכול לערוך צוואה באמצעות זיהוי ע"י מס' דרכון. המלצתי בכול מקרה לצרף שני עדים שמכירים את המוריש ואין להם נגיעה לירושה שיהיו עדים. בכול מקרה המלצתי לךגשת לעו"ד המתמחה בתחום. אתה יכול לפנות באמצעות ייעוץ אישי באתר שלנו