העברת הבית ע"ש האישה.

  • מה הדרך להעברת בית על שם האשה לפי הסכם גירושין
    שירן | 27/11/2008 19:41

    האם מספיק רק הסכם גירושין שבו נכתב שהבית עובר לאשה והיא ממשיכה לשלם את המשכנתא + תעודת גירושין, כדי להעביר בבנק את הבית על שם האשה, האם זה מקובל או שצריך ע"י עו"ד, חתימה על ייפוי כוח על ויתור זכויות הבית? ואם אין עו"ד מה עושים

    • העברת הבית ע"ש האישה.
      עו"ד גיא פרבמן | 29/11/2008 21:11

      אתה צריך פס"ד של בימ"ש המורה שהבית הועבר על שם האישה אגב גירושין וזאת על מנת להימנע מתשלום מסים. לאחר מכן הינך נדרש לפעול להעברת הרישום בטאבו, לרבות להשתחרר מנושא המשכנתא. המלצתי לפנות לעו"ד שיסדיר עבורך את העניין. אתה יכול לפנות באמצעות ייעוץ אישי בפורום שלנו . בהצלחה