הוצאות משפט

  • הוצאות משפט בתביעות קטנות
    אקרק | 26/11/2008 09:55

    שלום תבעתי מוסך מרכזי + חברת שיווק של רכב בגין הפקעת מחיר ועגמת נפש,זימנתי את נציג המוסך ונציג החברה ותבעתי כל אחד מהם בסכום של 5200 שח סכום הטיפול ברכב השופטת היתה מאוד מגמתית לרעתי וכבר בתחילת המשפט המליצה לי ליפטור את נציג החברה מהדיון כדי שלא אצתרך לשאת בהוצאות משפט מיותרות. לא הסכמתי ונימקתי מדוע שאלתי: אם השופטת תחליט לחייב אתי בהוצאות המשפט בתביעות קטנות מה סדר גודל הקנס שאני צפוי לקבל לדעתכם האם אפשר לערער על סכום קנס הוצאות המשפט תודה רבה

    • הוצאות משפט
      עו"ד גיא פרבמן | 26/11/2008 15:50

      קביעת ההוצאות הינה בסמכות בימ"ש בכול הנוגע להחלטה אם תינתן כנגדך בגין הוצאות תוכל לערער לבימ"ש מחוזי