התנדבות

  • שאלה לגיא בנוגע להתנדבות בבימ"ש לתביעות קטנות
    סיון | 17/11/2008 00:22

    רציתי לדעת האם בכלל קיים דבר כזה (אני סטודנטית שנה ב') והאם יש מקום אחר שהיית ממליץ להתנדב בו שיתרום לי לקו"ח. בתודה מראש.

    • התנדבות
      עו"ד גיא פרבמן | 18/11/2008 00:02

      סיוון שלום ! מה מטרת התנדבות שאת מעוניינת לעשות ? האם מדובר בהתנדבות לקהילה ? האם את מעוניינת לרכוש ניסיון בתחום המשפט ?

      • התנדבות
        סיון | 18/11/2008 08:29

        אהלן גיא, אני מעוניינת לשדרג את קו"ח שלי כשתבוא ההתמחות. אני מתלבטת בין תביעות קטנות, שירות ייעוץ לאזרח וע.ל.מ (להגנת הצרכן). האם אתה חושב שהידע של תחילת שנה ב' מתאים לכזה דבר? האם יש חשש שאני אטעה אנשים או שנמצא שם מישהו מעלי שמפקח? כמו כן, על מה אתה הכי ממליץ אם אני מעוניינת בעתיד לעסוק בדיני עבודה או ביטוח לאומי? (שנה הבאה אני אעשה קליניקה בתחום). בתודה מראש

        • התנדבות
          עו"ד גיא פרבמן | 18/11/2008 12:23

          לעניות דעתי ידע של תחילת שנה ב' אינו מספיק לצורך מתן ייעוץ. המלצתי לבדוק אופציה לטרום התמחות לצורך רכישת מיומנות בהצלחה