תשובות

  • מס' שאלות
    אודי | 01/11/2008 19:52

    מדוע כאשר הוגשה תביעה במסגרת ת"ק החליט השופט ישירות להזמין לדיון את התובע והנתבעים לדיון הוכחות? והאם רשאי השופט לקבל את כתב הגנתו של אחד הנתבעים במסג' ת"ק לאחר שעבר זמן ההגשה אל ביהמ"ש? והאם בד"כ כאשר מגישים כתב הגנה משקרים אל ביהמ"ש והתובע, זאת משום שכול כתב ההגנה שהוגש לידי הוגש במילים שקריות וחסרי ראיות ?

    • תשובות
      עו"ד גיא פרבמן | 02/11/2008 21:11

      הליך תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות הינו הליך מזורז לאחר הגשת כתבי בי דין (תביעה הגנה) הצדדים מוזמנים לדיון שבמהלכו השופט מגיע לפסק דין. בכול הנוגע להגשת כתב הגנה לא במועד בימ"ש רשאי להאריך מועדים. כתב הגנה אינו אמור להיות שקרי אלא אמור לדון בעובדות. במידה שהנתבע משקר תוכיח זאת בבימ"ש בהצלחה