צו מניעה

  • שאלה בעניין הטרדה מאיימת
    קרבן אלימות | 18/10/2008 18:31

    האם צו למניעת הטרדה מאיימת יכול להתקבל בביהמ"ש באמצעות בא כוחי ו בהעדר נוכחותי, או שמא אני צריכה להגיע יחד עם בא כוחי לביהמ"ש ולהיות נוכחת בעת קבלת הצו? במידה ונדרשת נוכחות מה אני עושה באם איני יכולה להגיע לביהמ"ש?

    • צו מניעה
      עו"ד גיא פרבמן | 23/10/2008 09:16

      במידה שבימ"ש קבע שנוכחותך נדרשת הינך חייב להופיע. במידה שאינך יכול להגיע אתה יכול לבקש דחיית מועד הדיון