קנס מינהלי

  • קנס מינהלי
    באז | 06/10/2008 10:42

    הגשתי בקשה להשפט על קנס מינהלי כמה זמן יש לרשות עד הגשת כתב אישום ,כלןומר אם הגשתי את הבקשה לפני חצי שנה ועד היום לא קיבלתי הזמנה למשפט האם יש התיישנות

    • קנס מינהלי
      עו"ד גיא פרבמן | 07/10/2008 08:57

      נושא התיישנות בגין עבירות הינו 7 שנים ולכן יכול להיות שתוזמן לדין גם בעוד כשנה. בכול מקרה הייתי פונה לרשות המקומית לבדוק מה קורה עם בקשתי להישפט והאם התקבלה (המועד להגשת בקשה להישפט הינו 30 יום מיום שהתקבלה ההתראה). במידה שלא התקבלה הודעתך אתה עלול למצוא עצמך עם חוב שתפח וללא רשות להישפט. (לידיעתך) בהצלחה