תביעת חוב מערב

  • תביעת חוב מערב.
    רוויטל | 03/10/2008 17:44

    שלום רב, אני גרושה ואם לשני ילדים קטינים. לפני יותר משנה קיבלתי הפטר מחובות רבים משותפים לי ולגרוש שלי, לאחר הליך פשיטת רגל. (למרות החובות הרבים, ההליך היה מהיר מאוד ולטובתי.) לכל החובות הנ"ל היה אח של הגרוש שלי ערב ויצא שהוא הגיע להסדר עם הנושים ושילם חלק נכבד מהחובות. הגרוש שלי עדיין בעל החובות והם לא ממש מעניינים אותו. כשגיסי לשעבר שמע שאני קיבלתי הפטר, הוא איים לתבוע אותי כדי לקבל ממני את כל הכסף שהוא שילם עד היום. השאלה שלי היא האם הוא יכול לעשות את זה? המון תודות על עזרתכם.

    • תביעת חוב מערב
      עו"ד גיא פרבמן | 06/10/2008 14:19

      הערב יוכל לפתוח כנגדך הליכים. העובדה שקיבלת הפטר הינה בגין חייבים שהיו בהליכי פשיטת הרגל. הערב יוכל לתבוע אותך ולדרוש ממך את הכספים ששילם בחזרה.