עדות שקר

  • עדות שקר מעל דוכן העדים בבית משפט
    ריקי | 26/09/2008 08:45

    שלום רב במהלך הליך משפטי נגד קבלן בבית המשפט השלום בחיפה העיד הקבלן נגדי עדות שקר, עדות השקר הוכחה ע"י הגשת תצהיר. התצהיר לא התקבל מאחר והוא הוגש על ידי עורך הדין שלי בשיהוי. האם מותר לי לתבוע את הקבלן לחוד על הוצאת לשון הרע.תודה ריקי

    • עדות שקר
      עו"ד גיא פרבמן | 01/10/2008 21:23

      את צריכה להגיש בקשה לבימ"ש לפיצול סעדים במידה שתתקבל בקשתך תוכלי להגיש תביעה בגין לשון הרע בהצלחה