פגיעה אישית

  • פגיעה אישית והעלבה בהגשת סיכומים לבית המשפט
    גדי | 26/09/2008 08:42

    שלום רב אנחנו נמצאים בהליך משפטי עם קבלן, הגענו לשלב הגשת הסיכומים, כאשר קראתי את הסיכומים שהוגשו לשופט שעורך הדין מהצד של הנתבע השתמש במלים לא ראויות נגדי, כגון שאני כנראה סובל ממחלת השכחה, מה ניתן לעשות האם אני יכול להתלונן על העלבה בלשכת עורכי הדין. תודה גדי

    • פגיעה אישית
      עו"ד גיא פרבמן | 01/10/2008 21:21

      מה שניתן לעשות זה להגיש סיכומי תשובה ובה לציין במפורש שהתנהלות ב"כ הנתבע אינה ראוייה ועל בימ"ש לפסוק הוצאות אישיות לב"כ הנתבע.בכול הנוגע לתלונה ללשכת עו"ד ניתן להגיש תלונה. אך בטרם הייתי מגיש תלונה הריני ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת שהאחרון יבחן את הדברים שנכתבו בסיכומים. אתה יכול לפנות באמצעות ייעוץ אישי בפורום שלנו על מנת לקבל סיוע משפטי. בהצלחה

      • פגיעה אישית בהגשת סיכומים לבית המשפט
        גדי | 02/10/2008 16:09

        שלום רב ראשית תודה על התשובה המספקת, האם יש איזה שהוא זמן מוגבל בו אני יכול לפנות כדי להגיש תביע לבית המשפט וכמה. איך אני יכול לקבל סיוע מכם כפי שהצעת. תודה שנה טובה וחג שמח גדי