עיקול זמני

  • עיקול זמני
    עדי | 17/09/2008 17:18

    שלום רב, רציתי לדעת מה עלי לעשות אם צד א הגיש בקשה לעיקול זמני במעמד צד אחד. ניתנה החלטה שצו עיקול ניתן ויש לקבל את תגובת צד ב. תגובת צד ב ניתנה ולאחריה ניתנה תשובת צד א ואז ניתנה החלטה שצו העיקול יעמוד בתוקפו. ולשאלה: האם במקרה כזה עלי להגיש בקשה לביטול עיקול, בר"ע או ערעור? ומה האסמכתא לכך? תודה :)

    • עיקול זמני
      עו"ד גיא פרבמן | 25/09/2008 22:17

      אתה צריך להגיש בקשץ רשות ערעור, כי הצו הזמני הינו החלטה אחרת בכול ההליך וזאת עפ"י מה שהבהרת בשאלתך. כמו-כן הייתי מצרף לבר"ע בקשה שהצד השני יפקיד ערובה כספית לנזקים הכספים שנגרמים. בכול מקרה אני ממליץ לפנות לעו"ד שייסיע בידך בעניין הינך יכול לפנות בייעוץ אישי בפורום בהצלחה