דיון הוכחות

  • דיון הוכחות
    אודי | 15/09/2008 13:03

    הוזמנתי לדיון הוכחות בביהמ"ש לתביעות קטנות כאשר אני התובע - איך מתנהל דיון שכזה ולמה הוא נועד ,וקצת הסבר בבקשה על דיון שכזה תודה

    • דיון הוכחות
      עו"ד יקי רנד | 15/09/2008 13:28

      דיון ההוכחות הנו הדיון בו תתברר תביעתך לגופה, ובמסגרתו תשמע עדותך, עדות הנתבע/ים, וכן עדים נוספים אשר עליך לזמן לדיון במידת הצורך. עליך להביא כל המסמכים הרלונטיים לתביעה, וכן להערך לחקירת הצד השני ( הכנת שאלות וכיו"ב ).

      • שאלה נוספת לגבי דיון הוכחות
        אודי | 16/09/2008 12:49

        תודה. והאם אני יכול להביא עימי מסמכים נוספים שלא היו חלק מכתב התביעה אך רלוונטים לגביה

        • דיון הוכחות
          עו"ד יקי רנד | 16/09/2008 14:09

          סדרי הדין בבית המשפט לתביעות קטנות הנם גמישים, וסביר להניח כי השופט בדיון יתיר לך לעשות שימוש במסמכים אשר לא צורפו לכתב התביעה, ובלבד שיהיו רלוונטיים.